Even voorstellen

Welkom!

Mijn naam is Ineke Maas-Straatman, ik ben zelfstandig masseur met een praktijk in Eindhoven. Ik stel me graag aan je voor.

Van sporter tot sportmasseur

Als fervent sportliefhebber – ik doe aan trailrunning en hardlopen – ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in sporten in het algemeen en sporters in het bijzonder. Het volgen van een opleiding tot sportmasseur was dan ook geen verrassende keuze. Ik vond de sportmassage erg leuk: vanaf toen had ik de smaak te pakken! Ik wilde mijn kennis verder verdiepen en verbreden. Daarvoor volgde ik de volgende opleidingen:

  • blessurepreventie
  • kinesiotaping (Medical Taping Concept)
  • triggerpointtherapie
  • zwangerschapsmassage
  • stoelmassage
Het verband tussen lichamelijk en geestelijk welzijn is zo belangrijk dat ik me ook daarin verdiep. Daarom heb de opleidingen HNLP (Humanistic Neuro-Linguïstic Psychology) en Medische en Psychosociale Basiskennis gevolgd, zodat ik beter kan inspelen op de balans tussen mentaal en fysiek welzijn.

Blijven leren

Inzichten veranderen en daarom vind ik het volgen van bijscholingscurssen en -trainingen van groot belang. Daarnaast lees ik veel vakliteratuur om op de hoogte te blijven van trends en vaardigheden.

Kwaliteitsgarantie

Ik sta als erkend en gediplomeerd sportmasseur geregistreerd in het kwaliteitsregister van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs). Hiermee wordt professionaliteit en kwaliteit in de behandeling gegarandeerd. 


Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel of mail me gerust, ik help je graag verder.
Graag tot ziens!